Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
-0.09%
Bitcoin
107.685,97 USDT
eth
ETH
0.31%
Ethereum
2.446,84 USDT
bch
BCH
1.12%
Bitcoin Cash
494,46 USDT
xrp
XRP
-2.84%
Ripple
2,13 USDT
ltc
LTC
0.56%
Litecoin
85,37 USDT
bnb
BNB
-0.24%
Binance Coin
645,95 USDT
sol
SOL
-1.56%
Solana
142,83 USDT
avax
AVAX
-1.77%
Avalanche
17,43 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir Çiğli’de ‘askıda yemek’ başladı

İzmir Çiğli’de ‘askıda yemek’ başladı

featured
service

İZMİR (İGFA) – İzmir’in Çiğli ilçesinde Kent Lokantası kapılarını açtı. 

Çiğli Belediyesi tarafından hayata geçirilen kent lokantası, özellikle öğrenciler ve dar gelirli aileler için kaliteli ve besleyici yemekleri uygun fiyatlarla sunuldu.

Artan yaşam maliyetleriyle mücadele eden vatandaşlar, bu projeyle günlük ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılayabilecekler.

İLK YEMEK SERVİSİ BAŞKAN YILDIZ VE EŞİNDEN…

Çiğli halkının yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde, kent lokantasının menüsünde Mercimek Çorbası, Orman Kebabı, Pirinç Pilavı ve Cıcık yer aldı. Başkan Yıldız, eşi Gamze Yıldız ile beraber önce yemek dağıtımı yaptı ardından da Çiğlililer ile beraber yemek yiyerek onlarla sohbet etti.

Başkan Yıldız, yaptığı konuşmada dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

“Kent Lokantaları; azımızı çok yapabileceğimiz bir model, sosyal belediyeciliğin en önemli adımdır” diyen Başkan Yıldız, “Kötü yönetilen ekonomide en üzücü olan yoksulluğa terkedilmek ve en temel haklardan bir tanesi olan yeme, içme, barınma, eğitim gibi haklardan mahrum kalmaktır. Bu konuda biz CHP’li belediyeler yoksulluğun merhemi olmak için çaba sarf ediyor ve tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Kent Lokantaları, bir haksız rekabet girişimi değildir. Bu noktada aynı zamanda tüketici olan esnafımızın da bunu anladığını biliyorum.” diye konuştu.

ASKIDA YEMEK UYGULAMASI DA BAŞLADI

Öte yandan sosyal belediyecilik anlayışıyla dayanışma ağını büyüterek daha fazla ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmak için Kent Lokantası’nda ‘Askıda Yemek’ uygulamasını da başlattıklarını kaydeden Yıldız, “Askıda yemek uygulaması ile burada inanıyorum ki büyük bir paylaşma ve dayanışma örneği sergileyeceğiz. Bir ekmeği ikiye böleceğiz ve onu çoğaltacağız. Önce bölüşüp, paylaşıp, dayanışacağız. Bizimle gücünü paylaşmak isteyenlerin olduğunu biliyoruz ve bu uygulama ile varımızı bölüşmek istiyoruz” dedi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.
Giriş Yap

Spor News ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -