Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
-0.64%
Bitcoin
107.076,96 USDT
eth
ETH
-0.92%
Ethereum
2.422,84 USDT
bch
BCH
1.65%
Bitcoin Cash
502,18 USDT
xrp
XRP
-1.44%
Ripple
2,10 USDT
ltc
LTC
-0.89%
Litecoin
84,50 USDT
bnb
BNB
0.17%
Binance Coin
646,06 USDT
sol
SOL
-0.49%
Solana
142,27 USDT
avax
AVAX
-0.38%
Avalanche
17,40 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Erbakan: “Fakirden alıp zengine veren bu düzeni ortadan kaldıracağız!”

Erbakan: “Fakirden alıp zengine veren bu düzeni ortadan kaldıracağız!”

featured
service

Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Fakirden alıp, zengine veren bu düzeni ortadan kaldıracağız. Borç, faiz ve ithalata dayalı bu sistemi Allah’ın izni ile ortadan kaldıracağız. Önce imtiyazlılar değil, önce millet diyeceğiz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Düzce İl Başkanlığı’nın 2. Olağan kongresine katıldı.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olarak, geçen ay siyasi partiler arasında en çok üye kaydeden parti olduklarını hatırlatan Erbakan, bu ay da gençlik kolları ve kadın kollarının yoğun gayretleriyle şu ana kadar 30 bin üye kaydına yaklaştıklarını söyledi.  

 

Fakiri daha fakir zengini daha zengin yapan bu düzeni kaldıracağız

Düzce Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nde yapılan kongrede konuşan Erbakan, iktidara geldiklerinde borçsuz, zamsız, vergisiz 150 milyar dolar kaynak bulacaklarını belirterek şöyle konuştu: 

“Biz Yeniden Refah Partisi olarak, milli görüşçüler olarak fakiri daha fakir, zengini daha zengin yapan bu düzeni değiştireceğiz. Fakirden alıp, zengine veren bu düzeni ortadan kaldıracağız. Borç, faiz ve ithalata dayalı bu sistemi Allah’ın izni ile ortadan kaldıracağız. Biz Yeniden Refah Partisi olarak kaynak lazım olduğu zaman git yeniden borç al veya devlet varlıkları sat, yok et, harca, zamla, vergi ile milletin suyunu çıkar anlayışına son vereceğiz. Biz Yeniden Refah Partimizin milli kaynak paketleri kitabında ortaya koyduğumuz adımları atarak borçsuz, zamsız, vergisiz 150 milyar dolar kaynak bulacağız. Paylaşımda adalet en önemli önceliğimiz olacak. Önce imtiyazlılar değil, önce millet diyeceğiz” 

 

Bu enflasyon rakamları dünyanın hiçbir yerinde yok

Vatandaşın her gün yeni zamlara uyandığını ve bunun sürdürülebilir olmadığı uyarısında bulunan Erbakan, “Benzine bir yılda yüzde 240, motorine bir yılda yüzde 260, elektriğe 6 ayda yüzde 136, doğalgaza yüzde 119 zam yapıldı. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok. Bu zam yağmuru durmak bilmiyor. Enflasyon yüzde 73,5 olmuş, bağımsız kuruluşlara göre yüzde 160 olduğu yetmiyormuş gibi vergi artışlarıyla da milletin suyunu sıkıp çıkarmaya çalışıyorlar. Çünkü başka bir gelir başka bir kaynak üretmeyi bilmiyorlar” şeklinde konuştu.

 

Üreten ve ihraç eden Türkiye’yi hayata geçireceğiz

Sanayi ve teknoloji alanında üreten ve ihraç eden Türkiye’yi hayata geçireceklerini ifade eden Erbakan, “Tarım ve hayvancılık, sanayi ve teknoloji alanında üreten ve ihraç eden Türkiye’yi hayata geçireceğiz. Yeniden Refah iktidarında borçlanma yok, faiz yok, zam yok, vergi artışı yok, israf, işsizlik, kemer sıkma, acı reçete içmek yok. Milletin sıkıp suyunu çıkarmak yok. Yeniden Refah iktidarında milli kaynak paketleri var. Denk bütçe var. Önce millet anlayışı var. Memura, işçiye, emekliye yüzde 100 maaş zammı var. Çiftçiye, köylüye ucuz mazot, ucuz elektrik var. Çiftçiye, köylüye devletin sübvansiyonları var. En kapsamlı, en güçlü desteklemeleri var. 81 ilimize 681 refah projesi ile işsizliğin önüne geçilmesi var. Üretim, ihracat, istihdam var. EYT mağdurlarına emeklilik hakkı var. Atanamayan öğretmenlere atama var. Gardiyan devlet değil, garson devlet anlayışı var. Herkese refah var. Bolluk var, bereket var. Çünkü biz milli görüşüz, çünkü biz Yeniden Refah Partisi’yiz.” Dedi.

Yeniden Refah Partisi Düzce İl Başkanlığı 2.Olağan Kongresi ile Nezir Merttürk güven tazeleyip, yeniden il başkanı seçildi.

Hibya Haber Ajansı

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Spor News ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -