Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
1.98%
Bitcoin
119.699,55 USDT
eth
ETH
6.35%
Ethereum
3.292,92 USDT
bch
BCH
1.22%
Bitcoin Cash
501,14 USDT
xrp
XRP
3.30%
Ripple
3,04 USDT
ltc
LTC
3.31%
Litecoin
98,71 USDT
bnb
BNB
2.08%
Binance Coin
702,38 USDT
sol
SOL
6.03%
Solana
172,62 USDT
avax
AVAX
2.67%
Avalanche
22,37 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Siirt’te kentsel dönüşüm heyecanı –

Siirt’te kentsel dönüşüm heyecanı –

featured
service

Siirt/Merkez, Batı, İnönü, Karakol, Ulus, Sakarya ve Ülkü Mahalle sınırları içinde devam eden kentsel dönüşüm projesi uzlaşma görüşmeleri başladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2022 13:30

Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2022 13:30

Siirt kent merkezinde yapılması planlanan ‘Kentsel Dönüşüm Projeleri’ belirlenen takvim doğrultusunda yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Siirt Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Siirt Kentsel dönüşüm projesi birinci etap için uzlaşma tebliği ve onaylı muvafakatname uzlaşma sürecine geçilmiştir. Vatandaşların merakla beklediği ‘Kentsel “Dönüşüm Projesi’  ile ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yürütülen proje ve fiyatlandırma (m² rayiç bedel) ve uzlaşma şartlarına ilişkin çalışmalar tamamlanarak, mülk sahipleri ile uzlaşma çalışmalarına başlanmıştır. Kentsel dönüşüm çalışmaların hızlı etkin ve verimli yürütülmesi için proje sahası sınırları içerisinde kalan mahalle sakinlerimizi, (Mülk Sahipleri) Siirt Belediyesi Kızlar Tepesi Sosyal Tesislerinde bulunan TOKİ iştiraki GEDAŞ (Gayrimenkul Değerleme A.Ş.)  Uzlaşma Ofisine davet ediyoruz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ’nin denetiminde, GEDAŞ firması tarafından yürütülen uzlaşma sürecinin, kısa bir sürede tamamlanması ve inşaatların yapımına başlanılması planlanmaktadır. Bu kapsamda; alanda hak sahibi olan vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için davet süresi içinde uzlaşma görüşmelerine katılmaları ve konu hakkında gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekmektedir. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı himayelerinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan projede; Siirt İli, Merkez İlçesi, Batı, İnönü, Karakol, Sakarya, Ulus ve Ülkü Mahallelerinde mevcutta bulunan 551 konut, 769 ticaret, 56 ofis, 72 depo ve 4 Otel ile alt yapı ve çevre düzenlemesi yer alıyor” denildi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış - Kuranda Evrim - Havadis -