Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
2.31%
Bitcoin
111.446,24 USDT
eth
ETH
6.19%
Ethereum
2.776,92 USDT
bch
BCH
2.84%
Bitcoin Cash
515,20 USDT
xrp
XRP
4.33%
Ripple
2,41 USDT
ltc
LTC
3.61%
Litecoin
90,91 USDT
bnb
BNB
1.38%
Binance Coin
669,70 USDT
sol
SOL
3.88%
Solana
157,56 USDT
avax
AVAX
6.42%
Avalanche
19,54 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. İnternet Gazeteciliği Yasası’nda bir madde daha TBMM’den geçti

İnternet Gazeteciliği Yasası’nda bir madde daha TBMM’den geçti

featured
service

Kamuoyunda İnternet Gazeteciliği Yasası, Sosyal Medya Yasası ve Dezenformasyon Yasası olarak da bilinen Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmeye devam etti. 40 maddeden oluşan teklifin bugünkü görüşmelerinde bir madde daha geçerek, toplamda 15 madde kabul edilmiş oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2022 19:23

Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2022 19:23

ANKARA (İGFA) – Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, İstanbul Milletvekili Feti Yıldız ve 64 Milletvekilinin Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi (2/4471) ile Dijital Mecralar Komisyonu ve Adalet Komisyonu Raporlarının görüşmelerine devam edildi.

40 Maddeden oluşan teklifin görüşmelerinde 14 madde kabul edilmişti.

TBMM Genel Kurulunda, basın, sosyal medya ve internet haberciliğine ilişkin düzenlemeleri içeren Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin bir maddesi daha kabul edildi.

Kabul edilen maddeye göre, basın kartı sahibinin, kanunda belirtilen niteliklere sahip olmadığının veya bu nitelikleri sonradan kaybettiğinin anlaşılması halinde basın kartı, İletişim Başkanlığı’nca iptal edilecek.

Basın kartı sahibinin, basın ahlak esaslarına aykırı davranışlarda bulunması halinde Basın Kartı Komisyonu kararıyla basın kartı iptal edilecek.

Genel Kurulda, teklifin 16. maddesinin görüşmeleri sırasında CHP’nin yoklama talebi üzerine, yapılan iki yoklamada da toplantı yeter sayısı bulunamadı.

Bunun üzerine TBMM Başkanvekili Haydar Akar, birleşimi 12 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’te toplanmak üzere kapattı.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

Betturkey Giriş -
megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -