Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
0%
Bitcoin
0,00 USDT
eth
ETH
0%
Ethereum
0,00 USDT
bch
BCH
0%
Bitcoin Cash
0,00 USDT
xrp
XRP
0%
Ripple
0,00 USDT
ltc
LTC
0%
Litecoin
0,00 USDT
bnb
BNB
0%
Binance Coin
0,00 USDT
sol
SOL
0%
Solana
0,00 USDT
avax
AVAX
0%
Avalanche
0,00 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. İKÇÜ META 01’de tasarım aşaması tamamlandı

İKÇÜ META 01’de tasarım aşaması tamamlandı

featured
service

İZMİR (İGFA) – Geçtiğimiz yıl makine mühendisliği öğrencilerinin kurduğu İKC-Racing, İtalya, Balocco’daki Riccardo Paletti di Varano ‘de Melegari (PR) pistinde yapılacak yarışma öncesi, 700.000 TL’ lik hibe desteği sağlayan Meta Yıldız Bilişim Teknolojileri Şirketler Grubunun ana sponsor olmasıyla güç kazandı.

Şampiyonaya İKÇÜ-META 01 adını verdikleri araç ile katılacak ekibi ziyaret eden Meta Yıldız Bilişim Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Ocakcı, aracın üretiminde kullanılacak 115 beygir gücünde motoru gençlere teslim etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Akbulut ev sahipliği yaptığı buluşmada, şirket Genel Müdürü Hakan Koçer, Pazarlama Satın Alma Müdürü Çağatay Durak da yer aldı. Formula Student ATA (İtaly) için Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinden Doç. Dr. Levent Aydın, Dr. Öğr. Üyesi Çağlar Uyulan, Dr. Öğr. Üyesi Şahin Güngör, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Doç. Dr. Murat Esen danışmanlığında çalışan İKÇÜ’lü gençler tüm aşamaları geçerek Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini vurguladı.

İTALYA’DA BİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKLER

Yönetim olarak gençlerden gelen tüm fikir ve projelerin önünü açtıklarını vurgulayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Akbulut, Meta Yıldız Bilişim Teknolojileri Şirketler Grubundan gelen desteğin oldukça önemli bir kaynak oluşturduğunu kaydetti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Akbulut, “Rektörümüz başta olmak üzere yönetim olarak gençlerimizin her zaman yanındayız. Teknoloji takımlarımızı desteklemek için özel bir proje tipi geliştirdik. Onlardan gelen projelerin önünü açarak destek vermeye gayret ediyoruz. İnşaat mühendisliği öğrencilerimizden oluşan bir ekibimiz ABD San Francisco’daki Deprem Dayanıklı Tasarım Yarışmasında Türkiye’yi temsil etmekte. İki takımımız da TEKNOFEST’te finallerde yarışmaya hak kazandı. IKC-Racing takımımızın da İtalya pistlerinde bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinden eminim. Meta Yıldız Şirketler Grubuna da teşekkürlerimizi iletiyoruz. Kendileriyle diğer projelerde ve TEKNOPARK girişimimizde bir araya gelmek istiyoruz” diye konuştu.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Spor News ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -