Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
0%
Bitcoin
0,00 USDT
eth
ETH
0%
Ethereum
0,00 USDT
bch
BCH
0%
Bitcoin Cash
0,00 USDT
xrp
XRP
0%
Ripple
0,00 USDT
ltc
LTC
0%
Litecoin
0,00 USDT
bnb
BNB
0%
Binance Coin
0,00 USDT
sol
SOL
0%
Solana
0,00 USDT
avax
AVAX
0%
Avalanche
0,00 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Kozmetik sektöründe yeni dinamikler belirleniyor

Kozmetik sektöründe yeni dinamikler belirleniyor

featured
service

İSTANBUL (İGFA) – Son dönemde önemi iyice artan kozmetik sektörünün liderleri yeni stratejiler oluşturacak.

KÜAD’ ın 15 Mayıs’ta ikinci kez düzenleyeceği bu zirvede, katılımcılar yenilikçi fikirlerle buluşacak, sektördeki güncel durumlar paylaşılacak ve gelecekteki trendlere dair yeni bakış açıları kazanılacak. Üreticilerin fikir alışverişinde bulunacağı, iş birlikleri kuracağı ve sektördeki değişikliklere uyum sağlayabileceği bir platform oluşturulacak. Ürün geliştirme uzmanlarından, pazarlama uzmanlarına, ambalajlama uzmanlarından, sürdürülebilirlik uzmanlarına kadar birçok alanda uzman konuşmacılarla birlikte olunacak ve kozmetik pazarının verileri de ilk elden takip edilebilecek.

KÜAD Zirve Başkanı Belgin Sile, kozmetik dünyasında yaşanan hızlı değişim ve artan rekabetin, sektörde yeni fırsatlar ve zorluklar doğurduğunu vurguladı.

Sektördeki zorluklar ile başa çıkmanın yolu, bir araya gelerek yenilikçi çözümler üretmekten geçtiğini ifade eden Sile, “KÜAD olarak, sektörümüzdeki canlılığı sürdürmek ve ilerletmek için bu önemli etkinliği düzenlemekten gurur duyuyoruz. Bu zirve, kozmetik endüstrisinin lider profesyonellerini bir araya getirerek, geleceğe yönelik stratejiler geliştirmemize ve sektörümüzün önündeki engelleri aşmamıza olanak tanıyacak. Zirvede yenilikçi fikirlerle buluşacak, sektördeki güncel durumları paylaşacak ve gelecekteki trendlere dair yeni bakış açıları kazanacağız. Üreticiler olarak bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacak, iş birlikleri kuracak ve sektördeki değişikliklere ayak uydurabileceğimiz bir ortam oluşturacağız. Etkinliğimiz, uluslararası platformda tüketicilerin beklentilerini anlamamıza, pazarlama stratejilerini şekillendirmemize, ürün kategorilerini belirlememize ve malzemeleri ambalajlama gibi önemli konularda fikir sahibi olmamıza yardımcı olacak. Bu etkinliğin, sektörümüz için değerli bir kaynak olacağına inanıyorum. Hepimizin, kozmetik endüstrisindeki potansiyeli en üst düzeye çıkarmak için birlikte çalışması gerektiğine inanıyorum ve verimli bir zirve geçirmeyi diliyorum” diye konuştu.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.
Giriş Yap

Spor News ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -