Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
1.38%
Bitcoin
107.684,42 USDT
eth
ETH
1.84%
Ethereum
2.474,15 USDT
bch
BCH
5.11%
Bitcoin Cash
497,10 USDT
xrp
XRP
0.39%
Ripple
2,19 USDT
ltc
LTC
-0.11%
Litecoin
84,78 USDT
bnb
BNB
0.49%
Binance Coin
646,98 USDT
sol
SOL
-0.42%
Solana
144,80 USDT
avax
AVAX
-2.39%
Avalanche
17,59 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Adana’da kentin trafik yükünü rahatlatacak

Adana’da kentin trafik yükünü rahatlatacak

featured
service

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açılışına canlı bağlantı ile katıldı.

Beştepe’den video konferansla bağlanan Erdoğan’ın yanında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Okay ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de yer aldı.

Adana’ya yeni bir eser daha kazandırmanın sevincini yaşadığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana Merkez Seyhan ve Yüreğir ilçelerini birbirine bağlayan raylı sistemli 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, 6 şeritli yoluyla kentin trafik yükünü rahatlatacağını söyledi.

“Adana büyüdükçe yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor” diyen Erdoğan, “Transit trafiğin yükü de Adana’nın omuzlarındadır. Şehrimizin trafik yükünü azaltacak pek çok yatırımı gerçekleştirdik. Bugün de köprümüzü açıyoruz. Çok farklı özelliklere sahip. 3 gidiş 3 geliş 6 şeritlik bu köprümüzde 2 hatlı bir demir yolu da yer alıyor. Birileri varsın ‘yolları-köprüleri mi yiyeceğiz, İHA-SİHA bizi mi doyuracak’ desin. Milletimiz her hizmetin geleceği için konmuş bir tuğla olduğunu biliyor. Milletimizin bu gayretimizi gördüğünden ve gerekeni yapacağından en küçük bir şüphe duymuyoruz. 14 Mayıs, Cumhur ittifakının milletimizle birleştiği bir zafer tarihi olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Biz sadece köprü, hastane inşa etmiyoruz. Sadece fabrika açmıyoruz, otomobil, uçak, gemi, tank üretmiyoruz. Milletimizin asırlık hayallerini gerçekleştirecek büyük bir şahlanışın temellerini atıyoruz” dedi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Spor News ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -