Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
0.46%
Bitcoin
107.969,10 USDT
eth
ETH
0.31%
Ethereum
2.490,42 USDT
bch
BCH
-0.51%
Bitcoin Cash
485,01 USDT
xrp
XRP
-0.36%
Ripple
2,20 USDT
ltc
LTC
-0.04%
Litecoin
86,32 USDT
bnb
BNB
0.14%
Binance Coin
652,41 USDT
sol
SOL
-0.29%
Solana
146,29 USDT
avax
AVAX
-0.19%
Avalanche
17,65 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Antalya’da kitap coşkusu sürüyor –

Antalya’da kitap coşkusu sürüyor –

featured
service

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Cam Piramitte “Hayata Okuyarak Devam” sloganıyla düzenlenen 12. Antalya Kitap Fuarı büyük bir coşkuyla devam ediyor. İlk günden bu yana insan seli oluşan fuarın yedinci gününde de kitapseverler sevdikleri yazarlarla bir araya gelerek kitaplarını imzalattı.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2022 18:00

Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2022 18:00

ANTALYA (İGFA) – Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Cam Piramit’te gerçekleşen Antalya Kitap Fuarı, Antalyalıların yoğun ilgisiyle devam ediyor. 215 yazar ve 220 ulusal ve uluslararası yayınevinin katılımıyla düzenlenen 12. Antalya Kitap Fuarı yedinci gününde de etkinliklerle geçti.

Saniye Acun, Hüseyin Çoban, Ramazan Demir, Aşkın Güngör, Murat Bulut, Erdem Yücel ve Esra Bulut gibi değerli yazarlar okurlarıyla buluştu. Antalya genelindeki okullardan öğrenciler akın akın fuar merkezini ziyaret ederek ihtiyacı olan kitapları aldı. Antalyalılar, fuarda sevdikleri yazarları görmenin, kitaplarını imzalatmanın mutluluğunu yaşadı.

Fuarda Erdem Yücel – Murat Bulut ile ‘Basına Nasıl Girdik ve Günümüz Yayıncılığı -Mitoloji’ söyleşisi gerçekleşti. Antalya Kitap Fuarı’na ilk defa katıldığını söyleyen Arkeolog ve gazeteci Erdem Yücel, “Antalya’da ve sizlerle olmaktan çok mutlu oldum. Kitapseverlerin fuara olan ilgisi beni çok memnun etti” diye konuştu. Erdem Yücel, gazeteciliğe ve arkeolojiye olan ilgisinin nasıl başladığını anlattı.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Spor News ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -