Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
0.09%
Bitcoin
117.641,02 USDT
eth
ETH
-0.25%
Ethereum
2.961,80 USDT
bch
BCH
-0.41%
Bitcoin Cash
517,24 USDT
xrp
XRP
6.87%
Ripple
2,76 USDT
ltc
LTC
-2.03%
Litecoin
92,98 USDT
bnb
BNB
1.09%
Binance Coin
692,37 USDT
sol
SOL
-0.27%
Solana
162,83 USDT
avax
AVAX
0.40%
Avalanche
20,82 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bornova’nın geleceği birlikte planlanıyor

Bornova’nın geleceği birlikte planlanıyor

featured
service

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sokak sokak gezerek sorunları yerinde dinliyor, yapılacak yatırımları muhtarlarla birlikte planlıyor. Yeşilova, Yunus Emre, Ümit, Naldöken ve Evka 4 Mahallelerinde yerinde yaptığı incelemelerle mahallelerin pazaryeri, taziye evi ve spor alanları gibi taleplerini muhtarlarla birlikte yerinde değerlendirdi.

Muhtarlar ziyaret

Başkan Mustafa İduğ, gezilerde Yeşilova Mahalle Muhtarı Erkan Güler, Yunus Emre Mahalle Muhtarı Selahattin Özdemir, Ümit Mahalle Muhtarı Ayhan Polat, Naldöken Mahalle Muhtarı Mustafa Özgen ve Evka 4 Mahalle Muhtarı Süleyman Ferah’ı muhtarlık binalarında ziyaret etti. 

Naldöken Mahallesi ziyaretinde ise Naldöken Pazarı’nda pazarcı esnafı ile bir araya gelen İduğ ilçeye yeni kazandırılacak olan ve inşaatı devam eden pazaryeri projesini de yerinde inceledi. Esnafın bu konudaki görüşlerini aldı. 

Bornova için çalışıyoruz

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla Bornova’nın geleceğine yatırım yaptıklarını belirten Başkan Mustafa İduğ, “Hizmet araçları ile ilçede yaşanan temizlik ve yol gibi sorunlara daha hızlı müdahale edebiliyoruz. Asfalt üretim tesisimiz sayesinde ilçemizde yol sorunu kalmayacak. Bornovalılardan gelen talepler doğrultusunda da park, taziye evi, spor alanları ve pazaryerleri gibi projeleri hayata geçiriyoruz. Bornova için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  

 

Hibya Haber Ajansı

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış - Kuranda Evrim - Havadis -