Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
1.39%
Bitcoin
106.465,68 USDT
eth
ETH
1.30%
Ethereum
2.434,49 USDT
bch
BCH
4.10%
Bitcoin Cash
478,04 USDT
xrp
XRP
0.07%
Ripple
2,18 USDT
ltc
LTC
0.46%
Litecoin
84,89 USDT
bnb
BNB
0.74%
Binance Coin
643,80 USDT
sol
SOL
1.33%
Solana
146,17 USDT
avax
AVAX
-0.88%
Avalanche
17,89 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bursa Osmangazi’den Gaziantep’e teknik destek

Bursa Osmangazi’den Gaziantep’e teknik destek

featured
service

BURSA (İGFA) –Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı ilk günden itibaren bölgede pek çok alanda yardım ve desteklerini sürdüren Osmangazi Belediyesi, afet bölgesinde enkaz kaldırma çalışmalarıyla birlikte başlayan hasar tespit çalışmalarına da yardımcı oluyor.

Depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Gaziantep’e giden Osmangazi Belediyesi Fen İşleri ve Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı inşaat mühendisi ve inşaat teknikerlerinden oluşan ekip, bölgede hasar gören binaları tespit ederek rapor tutuyor. AFAD Başkanlığı koordinesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında görev yapan teknik ekip, bölgedeki binalarda taşıyıcı sistemleri ve kullanılan malzeme yapısını kontrol ederek, binaların az hasarlı, çok hasarlı ya da oturulamaz olup olmadığını tespit ediyor.

Gaziantep’te 5 gündür saha çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi ekipleri, bugüne kadar bin 215 binanın hasar tespit çalışmasını gerçekleştirirken, çalışmalar sırasında karşılaştıkları manzara ile depremin şiddetini ve olayın vehametini bir kez daha gördüklerini belirtti.

6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından tüm imkanları seferber ettiklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Ülkemizi sarsan afetin yaşanmasının hemen ardından arama kurtarma ekiplerimiz ve gönüllü personelimiz ile bölgeye ulaştık. Gıda, giyim, erzak ve yakacak başta olmak üzere birçok yardım tırımızı bölgeye göndermeye devam ediyoruz. Deprem bölgesinin çeşitli illerinde araçlarımız ve gönüllü personellerimiz çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmaların yanında bölgedeki hasar tespit çalışmalarına da teknik ekibimiz ile destek veriyoruz. Belediyemiz bünyesinde görev yapan inşaat mühendislerimizden oluşan 14 kişilik ekip, Gaziantep’teki hasar tespit çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Osmangazi Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Spor News ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -