Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
1.87%
Bitcoin
121.499,65 USDT
eth
ETH
4.51%
Ethereum
4.702,73 USDT
bch
BCH
0.17%
Bitcoin Cash
617,50 USDT
xrp
XRP
0.87%
Ripple
3,26 USDT
ltc
LTC
4.04%
Litecoin
130,21 USDT
bnb
BNB
2.25%
Binance Coin
844,17 USDT
sol
SOL
6.71%
Solana
198,37 USDT
avax
AVAX
3.30%
Avalanche
25,10 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bursa’da ulaşımda bir düğüm daha çözüldü

Bursa’da ulaşımda bir düğüm daha çözüldü

featured
service

BURSA (İGFA) – Bursa’da ulaşımın sorun olmaktan çıkması amacıyla yeni yollar, yol genişletme ve raylı sistem yatırımlarını kesintisiz sürdüren Büyükşehir Belediyesi, köprü ve kavşak çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Kent merkezindeki ulaşım yatırımlarında özellikle Acemler bölgesine odaklanan Büyükşehir Belediyesi, bağlantı kollarındaki şerit genişletmesi, Hayran Cadde ile Oulu Cadde’nin tüp geçitle bağlanması ve Mudanya Kavşağı’na yapılan ilave kollarla trafik yükününün azaltılması çalışmalarının yapıldığı Acemler’e yeni bir köprü daha kazandırdı.

Yakın Doğu Çevre Yolu’nun Acemler ve Yunuseli bağlantı noktasında 7 ayak ve 6 açıklıktan oluşan Fuat Kuşçuoğlu Köprüsü yapıldı. Fuat Kuşçuoğlu köprüsü ile Acemler yönünden gelen araçlar Yakın Doğu Çevre Yoluna girmeden yeni köprü ile doğrudan Fuat Kuşçuoğlu Caddesi’ne bağlanabilecek.

Özellikle kentin güney bölgesi ve İzmir yönünden gelen araçların Acemler Kavşağı’na girip, Yakın Doğu Çevre Yolu’nu kullanarak, U dönüşü yaptıktan sonra Yunuseli bölgesine bağlanmasından kaynaklı yoğunluk da yeni köprü ile tamamen ortadan kalkacak. Fuat Kuşoğlu köprüsü ile artık bu araçlar Yakın Doğu Çevre Yolu’na yönlenmeden doğrudan kavşak üzerinden Yunuseli’ye bağlanabilecek ve böylelikle trafiğin seyri de hızlanacak.

Artık son rötuşların yapıldığı Fuat Kuşçuoğlu Köprüsü, 22 Temmuz Cumartesi günü saat 10.00’dan itibaren trafiğe açılacak.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış - Kuranda Evrim - Havadis -