Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
0%
Bitcoin
0,00 USDT
eth
ETH
0%
Ethereum
0,00 USDT
bch
BCH
0%
Bitcoin Cash
0,00 USDT
xrp
XRP
0%
Ripple
0,00 USDT
ltc
LTC
0%
Litecoin
0,00 USDT
bnb
BNB
0%
Binance Coin
0,00 USDT
sol
SOL
0%
Solana
0,00 USDT
avax
AVAX
0%
Avalanche
0,00 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Büyük projelere DEVA ‘garanti’si!

Büyük projelere DEVA ‘garanti’si!

featured
service

ANKARA (İGFA) – Ali Babacan’ın genel başkanlığındaki DEVA Partisi, büyük projeler için garanti verdi.

Tarım, Enerji ve Ulaştırma Politikaları Başkanı Candan Karlıtekin tarafından vaatlerin anlatıldığı toplantıda, ülke savunmasına katkı yapacak her firmaya devletin kapılarını ardına kadar açacaklarını belirterek, yıkılmaz binaları en düşük maliyetle yaparak şehirleri yeniden imar edeceklerini söyledi.

“Aynı parayla iki misli köprü ve yol yapılacak, yıkılmaz binalara en düşük maliyet ödenecek” diyen DEVA Partili Candan Karlıtekin, altyapı projelerini ucuza mâl edeceklerinini altını çizdi.

Karlıtekin açıklamasında, şu konulara açıklık getirerek, partinin büyük projelerine ilişkin vaatlerini paylaştı.

‘MİLLETİN PARASI EMANETTİR’

“Milletin parası emanettir. Bu emanete gözü gibi bakmak ve hizmete döndürmek yönetimlerin şerefidir” diyen Karlıtekin, “Mevcut yönetim maalesef bu hassasiyeti kaybetti; yoksulluk, yolsuzluk ve yasakların kaynağı haline geldi. Bu süreçte köprü yaptırdılar. DEVA Lideri ve kadroları aynı paraya benzer boyuttaki köprüden en az iki tane yükseltecek. Demiryolu, karayolu yaptırdılar. DEVA Lideri ve kadroları aynı para ile en az iki, üç misli demiryolu ve karayolu inşa edecek. Şehirlerin dışına şehir hastaneleri yaptılar. DEVA Lideri ve kadroları aynı paraya sağlık hizmetlerini daha kalitelisini, daha erişilebilir şekilde yurttaşın ayağına getirecek. Sağlık sistemimiz ülke bütçemizin kara deliği olmayacak” diye konuştu.

DEVA, ŞEHİRLERİ YENİDEN İMAR EDECEK’

“DEVA Lideri ve kadroları; yer bilimciler kılavuzluğunda, sağlam zeminlere, şehir plancıların yönlendirmesiyle, en uygun yerleşim şekline göre ileri mühendisliği devreye alarak yıkılmaz binaları en düşük maliyetle yapıp huzurlu, kimlikli ve alt yapısı tam şehirleri yeniden imar edecek” diyen Karlıtekin, “Artık size ait her kuruş büyük bir hassasiyetle harcanacak. Bütün hizmetler ve büyük eserler fahiş fiyatlarla değil ne gereğinden önce ne gereğinden fazla olarak, tam zamanında, tam yerinde, tam kararınca yapılacak. Hizmetler ve yatırımlar yolsuzlukların örtüsü olmayacak, olamayacak. DEVA Lideri ve kadroları tam da bu yenilenmenin filizi olup ülkemizi fetret devrine düşürmeden yeni ufuklara taşıma arzusu ve iradesinin vücut bulmuş halidir” dedi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Spor News ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -