Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
0%
Bitcoin
0,00 USDT
eth
ETH
0%
Ethereum
0,00 USDT
bch
BCH
0%
Bitcoin Cash
0,00 USDT
xrp
XRP
0%
Ripple
0,00 USDT
ltc
LTC
0%
Litecoin
0,00 USDT
bnb
BNB
0%
Binance Coin
0,00 USDT
sol
SOL
0%
Solana
0,00 USDT
avax
AVAX
0%
Avalanche
0,00 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Gaziantep’teki kayıpla mücadelede zirve BUSKİ’nin

Gaziantep’teki kayıpla mücadelede zirve BUSKİ’nin

featured
service

BURSA (İGFA) – Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) iş birliğinde, ‘Dünya Su Kayıpları Günü’ nedeniyle, Ankara’da ‘Belediye Su Kayıpları Çalıştayı’ düzenlendi.

Türkiye Belediyeler Birliği Konferans Salonu’ndaki çalıştaya; Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin ve Su Yönetimi Genel Müdürü Afire Sever ile belediye başkanları, su ve kanal idarelerinin genel müdürleri, akademisyenler ve kurum yöneticileri katıldı. Türkiye’nin su varlığı ve değişen iklim şartları nedeniyle gelecek yıllarda kaynaklarda beklenen değişimler, su kayıplarının kontrolüne ilişkin yasal altyapı, performans kriterleri ve idarelerce yürütülen çalışmaların sürdürülebilirliği gibi konular, organizasyonda tüm yönleriyle ele alındı.

Çalıştayda, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Süleyman Çelik ile BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç temsil etti. Son yıllarda altyapı yatırımlarıyla merkez ilçelerdeki içme suyu kayıp oranını yüzde 20.47’ye kadar indiren BUSKİ’nin bu konudaki başarısı, BUSKİ mühendislerinden Önder Pazarcık tarafından sunum ile katılımcılara aktarıldı. BUSKİ’nin kayıp kaçakla mücadelede sergilediği performans, başta Bakan Kirişçi olmak üzere katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.

BURSA’NIN SU KARDEŞLERİ

Ülke genelinde su kayıplarının azaltılmasına yönelik bilgi ve tecrübenin paylaşılması konusunda işbirliği yapılması amacıyla, yerel yönetimler arasında “Belediye Su Kardeşliği” protokolleri imzalandı. Bu kapsamda 28 belediye, “Belediye Su Kardeşliği” programına dahil edildi. BUSKİ Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş ve Yozgat ile ‘su kardeşi’ ilan edildi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Spor News ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -