Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
0%
Bitcoin
0,00 USDT
eth
ETH
0%
Ethereum
0,00 USDT
bch
BCH
0%
Bitcoin Cash
0,00 USDT
xrp
XRP
0%
Ripple
0,00 USDT
ltc
LTC
0%
Litecoin
0,00 USDT
bnb
BNB
0%
Binance Coin
0,00 USDT
sol
SOL
0%
Solana
0,00 USDT
avax
AVAX
0%
Avalanche
0,00 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Gazze’deki dramın gerçek yüzü

Gazze’deki dramın gerçek yüzü

featured
service

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Kocaeli Kitap Fuarı’nda gazeteciler Hande Fırat, Turgay Güler ve Zafer Şahin, Filistin’de yaşanan orantısız savaşın arkasındaki gerçekleri gün yüzüne çıkaran açıklamalarda bulundu. Usta gazetecilerin söyleşisini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü, Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcıları Sadık Uysal, Hasan Aydınlık ve Gökmen Mengüç de takip etti. Programın sonunda Genel Sekreter Gündoğdu tarafından gazetecilere günün anısına Kocaeli Ansiklopedisi hediye edildi.

DOĞU AKDENİZDEKİ ENERJİ KAYNAKLARI

Kocaeli Kongre Merkezi Akçakoca Salonu’nda düzenlenen programda konuşan ünlü gazeteciler Hande Fırat, Turgay Güler ve Zafer Şahin, Gazze’de yaşanan dramın gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Gazeteci Zafer Şahin, Gazze’de kilometre başına 5 bin 500 kişinin yaşadığını ifade ederek, ”2 buçuk milyon insan bir nokta kadar alana kıstırılmış durumda. Halk sistemli bir şekilde katliama tabi tutulmakta. Amerika, İngiltere ve batı, güya Gazze’ye haddini bildirmek için savaş açıyor. Suriye’de de öyleydi. Şimdi Suriye üçe bölündü. Parçaları birleştirirsek oyun çok açık. Bu yüzyılda Doğu Akdeniz ve oradaki enerji kaynakları için yapılıyor bu vahşet. İnsan hayatının önemi yok. Ne yalanlar attılar. 40 bebeğin kellesini kesti yalanı gibi. Ama bunu haber yapan kanallar yalanlamak zorunda kaldı. Bu oyunun bir parçası. Dünya zor bir dönemden geçiyor. Geride kalan 5 yıl ve önümüzdeki 10 yılı değerlendirelim. Önümüzdeki 100 yılın altyapıları bu şekilde sağlanıyor. Bu coğrafyada güçlü olmak zorundayız. Birlik ve beraberlik içinde olmak şartıyla’’ dedi.

“BİBER GAZI SIKILSA ENDİŞELİYİZ DERLER AMA…”

Turgay Güler, ”Bir şafak vakti Hamas’ın saldırısı ve İsrail’in karşılık vermesi ile güne başlanılan bu savaşın asıl amacını iyi kavrayalım. Gazze, bir açık hava cezaevi. Orada insanlar zaten yaşamıyor. Bir sabah Hamas, bunu sonlandırmak için bir operasyon gerçekleştiriyor. Bir büyük trajediye dönüşüyor. Katledilen Müslümansa dünya ayağa kalkmıyor. Endişeliyiz açıklamaları gelmiyor. Türkiye’de bir biber gazı sıkılsa dünyanın her tarafından endişe duyuyoruz açıklamaları gelir ama. Gazze’de şu anda günden 6 bin bomda atılıyor. Dünya susuyor” şeklinde konuştu.

“İTİDALLİ DAVRANAN TEK ÜLKE TÜRKİYE”

Olayların bir an önce Filistin lehine gelişmesi ve savaşın bölgeye yayılmamasını dileyen Hande Fırat, ”Aslında bu savaş o sabah başlamadı. İnsanoğlu küresel güçlerin birbirlerini yeme oyunlarına yenildiğinden maalesef Gazze harabe haline, ölü çocuklar kentine döndü. En büyük günahların işlendiği bir kent haline döndü Gazze. Bu topraklar ufak ufak Filistinlilerin silindiği ve diğer devletlerin müdahale ettiği bir noktaya döndü. İtidalli davranan tek ülke ise Türkiye oldu. Umarım Akdeniz’e inen savaş gemileri, akıllarını başına alırlar. Bu işin bir an önce durması için batı tarafından İsrail’e direktifler verilir. Dünya bu şekliyle çocuklarımıza bile kalmayacak” açıklamasını yaptı.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Spor News ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -