Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
1.38%
Bitcoin
107.684,42 USDT
eth
ETH
1.84%
Ethereum
2.474,15 USDT
bch
BCH
5.11%
Bitcoin Cash
497,10 USDT
xrp
XRP
0.39%
Ripple
2,19 USDT
ltc
LTC
-0.11%
Litecoin
84,78 USDT
bnb
BNB
0.49%
Binance Coin
646,98 USDT
sol
SOL
-0.42%
Solana
144,80 USDT
avax
AVAX
-2.39%
Avalanche
17,59 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. İYİ Parti ‘Türkiye ekonomisi’ni Bursa’da konuşacak

İYİ Parti ‘Türkiye ekonomisi’ni Bursa’da konuşacak

featured
service

BURSA (İGFA) – İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz ile Kalkınma Politikaları Başkanı Prof.Dr. Ümit Özlale, 14 Mayıs genel seçimleri sonrasındaki ekonomik süreç ile ilgili olarak bilgilendirmek ve soruları cevaplandırmak üzere Bursalı iş insanları ile bir araya gelecek.

Uludağ Üniversitesi Kampüsü, EuroPark Otel’de 8 Mayıs Pazartesi günü sat 16.00-18:00 arası yapılacak etkinlikte İYİ Parti ve Millet İttifakı’nın ekonomi politikası hakkında da bilgilendirmede bulunulacak.

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı İş İnsanları Komisyonu tarafından organize edilen etkinlikte, katılımcılara seçim sonrası için önemli bir bakış açısı sunulması bekleniyor.

İYİ Parti’nin ekonomi konusunda dünyaca tanınmış kurmaylarıyla çok yoğun bir hazırlık dönemini geride bıraktığını belirten İş İnsanları Komisyonu Başkanı ve İl Başkanvekili Nevzat Kocakurt, Bursa iş dünyası için bir önemli bir etkinliğe daha imza atacak olmanın gururunu yaşadıklarını vurguladı.

Hatırlanacağı gibi, daha önce Genel Başkan Meral Akşener’in de katıldığı Bursa Ekonomi Zirvesi gibi amacına ulaşan bir toplantı olacağına vurgu yapan Kocakurt,”Her iki Kıymetli Hocamızı bir kez daha Bursalı iş insanlarımızla bir araya getirmeynin yararlı sonuçlar ortaya çıkaracağını planladık. Çünkü genel seçim kapıda ve ülkemizde ciddi bir değişim beklentisi yaşanıyor. Yeni dönemde ülke ekonomisinin nasıl bir sürece gireceğine ilişkin sorular ve yaşanacak muhtemel sorunlar ile çözüm yolları konusunda Ekonomi Kurmaylarımızın vereceği cevaplar çok önemli. O nedenle de etkinliğimizin adına “SEÇİMDEN SONRA TÜRKİYE EKONOMİSİ /SORU-CEVAP” adını verdik. Bursa iş dünyamızın çok değerli mensuplarını oturumumuza bekliyoruz” diye konuştu.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Spor News ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -