Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
-0.29%
Bitcoin
107.251,82 USDT
eth
ETH
-0.15%
Ethereum
2.426,93 USDT
bch
BCH
1.58%
Bitcoin Cash
491,85 USDT
xrp
XRP
-2.99%
Ripple
2,12 USDT
ltc
LTC
0.55%
Litecoin
84,95 USDT
bnb
BNB
-0.40%
Binance Coin
644,48 USDT
sol
SOL
-2.16%
Solana
141,27 USDT
avax
AVAX
-1.43%
Avalanche
17,37 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir’de TSE’den kaliteli ilk belediye oldu

İzmir’de TSE’den kaliteli ilk belediye oldu

featured
service

İZMİR (İGFA) – İzmir’in Çiğli ilçesinde sürdürülen kurumsallaşma çalışmaları kapsamında Çiğli Belediyesi, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazandı.

Kurumsal yapının temelini oluşturan bu çalışmalar TSE tarafından incelendi ve TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesine layık görüldü. Çiğli Belediyesi, İzmir’de bu belgeyi alan ilk belediye oldu.

Düzenlenen törene, TSE Ege Bölge Koordinatörü Hakan Ozan, TSE Belgelendirme Müdürü Ahmet Namlı, Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili müdürler ve süreci yöneten Kalite Yönetim Kurulu katıldı. Başkan Gümrükçü’nün belgeyi teslim aldığı ödül töreninin ardından birim müdürlerinin katılımıyla kurum girişine TSE bayrağı asıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, iş başına geldikleri günden bu yana hizmetlerin ulaşılabilirliğini ve kalitesini artırmak adına kurumsallaşma çalışmalarımızı bir bir hayata geçirdiklerini belirtti.

Türkiye’de kalite standartlarını belirleme anlamında en önemli kurum olan TSE’nin çalışmalarını EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesine değer gördüğünü ifade eden Başkan Gümrükçü, “İzmir’de TSE’den bu belgeyi almaya hak kazanan ilk belediye olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Tüm çalışma arkadaşlarıma gösterdikleri gayretlerden ötürü teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız bu belgeyle sınırlı kalmayacak. ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeleri için de çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Çiğlili hemşehrilerimiz hizmetin en iyisini hak ediyor” diye konuştu.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Spor News ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -