Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
-0.09%
Bitcoin
107.685,97 USDT
eth
ETH
0.31%
Ethereum
2.446,84 USDT
bch
BCH
1.12%
Bitcoin Cash
494,46 USDT
xrp
XRP
-2.84%
Ripple
2,13 USDT
ltc
LTC
0.56%
Litecoin
85,37 USDT
bnb
BNB
-0.24%
Binance Coin
645,95 USDT
sol
SOL
-1.56%
Solana
142,83 USDT
avax
AVAX
-1.77%
Avalanche
17,43 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kayışoğlu: Vatandaşın tercihine saygılıyız

Kayışoğlu: Vatandaşın tercihine saygılıyız

featured
service

Gürhan ADANA – Yenişehir Memleket / BURSA (İGFA) – Millet İttifakı üyesi siyasi partilerin İlçe Başkanlarıyla ziyaretlerde bulunan CHP Bursa Milletvekili Nurhayet Altaca Kayışoğlu, yaptığı açıklamada çiftçilerin tarımsal faaliyetlerde yaşadığı sorunların kısırdöngüye dönüştüğünü anlattı.

Seçim çalışmalarını Bursa’nın Yenişehir ilçesinde sürdüren CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Yenişehir’in Eğerce, Köprühisar, Terziler, Süleymaniye ve Selimiye köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Kayışoğlu’nun seçim gezisine CHP İlçe Başkanı Ahmet Köse, İYİ Parti İlçe Başkanı Ercan Özel, DEVA Partisi İlçe Başkanı Çetin Şen, Saadet Partisi İlçe Başkanı Adem Beyazıt ve partililer katıldı.

İzlenimlerini anlatan Kayışoğlu, tarım bölgesi olan ilçenin yıllardır aynı kısır döngünün içerisinde bulunduğunu söyledi.

Her hasat döneminde çiftçilerin maliyetlerin yüksekliğinden satış fiyatlarının yetersizliğinden dert yandığını dile getiren Kayışoğlu, “Çözüm ise kendi ellerinde ve tarımda uygulanacak milli bir politikayla çiftçi kalıcı bir çözümle hayatını sürdürebilir. Bir ürünün ne kadar tüketildiği, ne kadar ekileceği, fiyatının ne kadar olacağı baştan devlet tarafından belirlenebilir” dedi.

Kayışoğlu şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu taban fiyatın, maliyet artı makul kâr olacağını ve çiftçinin elinde kalırsa devlet tarafından ürünlerin alınacağını uzun zamandır söylüyor. Yine mazot, gübre maliyetlerinin yarısının devlet tarafından karşılanacağı, tarımda çalışan kadın ve gençlerin sigorta primlerinin devlet tarafından yatırılacağı, her köye imam gibi, öğretmen gibi ziraat teknikeri ve veteriner atanacağı ve köylerin boşalmaması için köy okullarının açılacağı sözünü verdi. Tercih çiftçinin. Ya iktidarın koltuğunu ve kaynaklarını kaybetmemek için yarattığı suni gündemde boğulacak ya da Kılıçdaroğlu’nu tercih ederek refaha kavuşacak. Tercihine saygılıyız.”

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Spor News ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -