Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
4.19%
Bitcoin
115.562,53 USDT
eth
ETH
6.23%
Ethereum
2.928,36 USDT
bch
BCH
0.75%
Bitcoin Cash
516,06 USDT
xrp
XRP
5.29%
Ripple
2,52 USDT
ltc
LTC
4.35%
Litecoin
94,13 USDT
bnb
BNB
2.57%
Binance Coin
687,10 USDT
sol
SOL
4.33%
Solana
162,71 USDT
avax
AVAX
6.44%
Avalanche
20,62 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kayseri Kocasinan’da park projesi –

Kayseri Kocasinan’da park projesi –

featured
service

Kayseri’nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yakut Mahallesi’nde gecekonduların bulunduğu alanın yıkılarak, yerine 25 bin metrekare büyüklüğünde büyük bir park yapılacak olan yeri inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, bölgeye vatandaşların yaşamaktan keyif alabilecekleri güzel bir yaşam alanı kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2022 08:15

Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2022 08:15

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Yakut Mahallesi’nde imarsız yapıların bulunduğu bölgede incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, modern ve marka şehir olan Kayseri’ye yakışır hizmetler yaptıklarını söyledi. Kayseri’nin belediyecilikte yaptığı uygulamalarla Türkiye’ye örnek teşkil etmesinin gurur verici olduğunu belirten Başkan Çolakbayrakdar; “Kayseri’de yıllardır devam eden iyi bir belediyecilik anlayışı, tüm Türkiye’ye örnek gösterilmektedir. Kayseri’mizi daha da güzelleştirmek ve değiştirmek için yoğun gayret gösteriyoruz. Bu doğrultuda Yakut Mahallemizde gecekonduların olduğu ve imar planında da park alanı olan bölgedeyiz. Burada gecekonduları yıkmaya başladık.

Ardından yıktığımız gecekonduların yerine 25 bin metrekare alana sahip, büyük bir park kazandıracağız. Bölgemizdeki yeni park alanı, şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun. Tabi ki gecekonduların ve imarsız yapıların yıkılması, ardından mülkiyeti kamuya geçmesi belli bir zaman istiyor. Ama bunun arkasından vatandaşlarımızın yaşamaktan keyif alabilecekleri, güzel bir yaşam alanını inşa edeceğiz. Bu park ile bölgenin gelişmesine, güzelleşmesine katkıda bulunacağız. Özellikle belirtmek istiyorum ki; ilçenin dört bir yanında farklı konsepte sahip sosyal yaşam alanların sayısını artırarak, Kocasinan’a yeni ve olumlu bir imaj katıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Çolakbayrakdar, yaşam alanının sosyal anlamda Kayseri için önemli bir kazanım olacağını sözlerine ekledi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış - Kuranda Evrim - Havadis -