Gündem

Meşhur Sultanahmet Köftesi Nerede Yenir?

Meşhur Sultanahmet Köftesi Nerede Yenir?

Türkiye ve dünyada önde gelen turizm şehirlerinden biri olan İstanbul’da tarihi birikimin beraberinde getirdiği pek çok yemek alternatifi bulunmaktadır. Yerli ve yabancı turistlerin ve İstanbulluların sıklıkla tercih ettikleri özel yemek ve restorantlar bulunmaktadır. Pek çok yemek çeşidini yapan yüzlerce restorantın bulunduğu İstanbul’da tarihi geçmişi olan özel lezzetler her zaman öncelikli rağbet görmekte ve tercih edilmektedir. Köfte denildiğinde akla ilk gelen çeşitlerden olan Sultanahmet Köftesi sıklıkla tercih edilmektedir. Elbette bu çok özel lezzetin yenilebileceği yer İstanbul/Fatih’te Sultanahmet Meydanıdır. Meşhur Sultanahmet Köftecisi yılların değişmeyen lezzetiyle müşterilerin tercihi olmaktadır. Aile mekanı olan Meşhur Sultanahmet Köftecisi, geniş mekanı ve güleryüzlü personeliyle müşterilerini yüksek hizmet kalitesi anlayışıyla misafir etmektedir.

Köftesi ve piyazıyla müşterilerine nefis lezzetler sunan Meşhur Sultanahmet Köftecisi sunduğu kaliteli hizmetin yanında merkezi konumuyla da öne çıkar. Sultanahmet Meydanı’na ve Ayasofya Camii’nin karşısında bulunmakta olaran restorant Fatih’in merkezi mahallesi olan Alemdar’da yer alır. Divan Yolu Caddesi 4 numarada, Sultanahmet tramvay durağı karşısındadır. Navigasyon kullanılarak da kolaylıkla ulaşılabilen bir konumda bulunmaktadır. Aile işletmesi olan Meşhur Sultanahmet Köftecisi Osmanlı Sultanahmet köfte kültürü kendine has sunumuyla sadece Sultanahmet Meydanında ki yerinde hizmet vermektedir.

Nezih bir mekanda usta eller tarafından hazırlanmış, Sultanahmet Köftesi ve piyaz deneyimi aynı zamanda bir telefon kadar yakın olup paket servis olanağı bulunmaktadır. Haftanın her günü 11.00 -23.00 saatleri arasında sipariş verebilir Meşhur Sultanahmet Köftecisi kalitesini yaşayabilirsiniz. Ayrıca telefonla istediğiniz saatler için rezervasyon yaptırabilir ve Sultanahmet Köftesi keyfi yaşayabilirsiniz.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu