Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
0.21%
Bitcoin
108.613,85 USDT
eth
ETH
-1.53%
Ethereum
4.408,36 USDT
bch
BCH
-0.01%
Bitcoin Cash
549,10 USDT
xrp
XRP
-1.09%
Ripple
2,79 USDT
ltc
LTC
-1.33%
Litecoin
109,89 USDT
bnb
BNB
-0.56%
Binance Coin
855,26 USDT
sol
SOL
-2.09%
Solana
199,38 USDT
avax
AVAX
-0.19%
Avalanche
23,98 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Türk hentbolunda ilk olacak… Cent Koleji Projesi tanıtıldı

Türk hentbolunda ilk olacak… Cent Koleji Projesi tanıtıldı

featured
service

Türkiye Hentbol Federasyonu’nun, kulüplerin de desteği ile gerçekleştirdiği ve Türk hentbolunda bir ilk olarak gerçekleşen proje kapsamında, U16 Kız Milli Takımı oyuncuları Cent Koleji’nde tam burslu eğitim görecek.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2022 16:35

Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2022 16:35

İSTANBUL (İGFA) – Projenin tanıtımı için Tarabya’daki Cent Koleji Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, Cent Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve THF Başkan Vekili KamilCent, THF Yönetim Kurulu Üyeleri, U16 Milli Takımı Başantrenörü Serkan İnci ile sporcular ve aileleri katıldı.

Projeyi bir ay önce başlattıklarını belirten THF Başkanı Uğur Kılıç, “16 yaş altı milli takımımızda forma giyen ve bu organizasyonda bulunmayı kabul eden sporcularımıza ve tüm hasretlerine rağmen onlardan uzak kalan ailelerine teşekkür ediyoruz. Çok farklı sonuçlar elde edeceğimizi ve kızlarımızla gurur duyacağımızı düşünüyorum. Cent ailesine ve başkan vekilimiz KamilCent’e teşekkür ediyorum. Sadece iki yıllık plan değil. Hedefimiz olimpiyatlar” şeklinde konuştu.

Sportif anlamda büyük beklentilerinin olduğunu dile getiren KamilCent ise, “Bizim için önemli ve değerli bir gün. Biz okul olarak bu güzel çocuklarımızı akademik anlamda dolu şekilde geleceğe hazırlayıp, ruh sağlığı yerinde bireyler olarak onları olduklarından daha başarılı yerlere getirmek istiyoruz” dedi.

Başantrenör Serkan İnci de, “12 oyuncu ile bu yola çıktık, sayımız daha da artacak. Daha iyi işler yaparak, daha ileriye götüreceğiz bu projeyi. Türkiye’nin çok farklı yerlerinden gelen bu oyuncular Türkiye’nin geleceği. Biz de elimizden geleni sonuna kadar yapacağız” diye konuştu.

Sporculardan Viyan Asmin Avras, ülkelerini en iyi şekilde temsil etmek istediklerini dile getirirken, Hiranur Öztürk de bu yola girerek kendilerine yeni hedefler belirlediklerinin altını çizdi.
Sporcular ve aileleri ile birlikte çekilen fotoğraf ile toplantı sona erdi.

Tüm eğitim giderleri Cent Koleji tarafından karşılanacak kız sporcuların konaklamaları THF tarafından karşılanacak. Kadınlar 1. Ligi’nde Cent Koleji adıyla mücadele edecek olan takımın antrenörlüğünü A Milli Kadın Hentbol Takımı Yardımcı Antrenörü ve U16 Kız Milli Takımı Başantrenörü Serkan İnci yapıyor.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

Amgbahis - Risebet - Risebet - megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Etrobet - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Kastamonu Haber - Nazlım Cafe - Kuranda Evrim - Havadis - İqos -