Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
-0.92%
Bitcoin
106.762,28 USDT
eth
ETH
-1.90%
Ethereum
2.439,49 USDT
bch
BCH
-0.88%
Bitcoin Cash
497,95 USDT
xrp
XRP
-4.49%
Ripple
2,09 USDT
ltc
LTC
-0.85%
Litecoin
84,73 USDT
bnb
BNB
-0.67%
Binance Coin
643,78 USDT
sol
SOL
-2.46%
Solana
141,30 USDT
avax
AVAX
-0.80%
Avalanche
17,46 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Kumkapı Afrodit’te Duygu Sancaktaroğlu coşkusu

Kumkapı Afrodit’te Duygu Sancaktaroğlu coşkusu

featured
service

İSTANBUL (İGFA) – Kumkapı eğlenceleri, İstanbul ve şehir dışından gelen misafirlerin en çok tercih edilen adresi olurken, gözde eğlence mekanlarından Kumkapı Afrodit Restaurant’ta sahne alan sanatçı Duygu Sancaktaroğlu, sesi ve sahnesiyle büyülüyor.

3-4 AY SONRA ALBÜM GELİYOR

Seslendirdiği hareketli ve slov şarkılarla eğlence müdavimlerini coşturan Duygu Sancaktaroğlu, 3 şarkılık bir albüm çalışmasında olduğunu söyledi.

Hazırlayacağı albüm ile birlikte hayranlarının yoğun talebi üzerine klip çalışmasını da eklediğini ifade eden Duygu Sancaktaroğlu, “Albüm çalışmalarımız 3-4 ay içerisinde tamamlanacak. Gelen yoğun taleple birlikte Allah nasip ederse akustik görüntülü yayınlar da planlıyorum” dedi.

ALBÜM SONRASI ANADOLU TURNESİ BAŞLIYOR

Haftanın 2 günü İstanbul Kumkapı Afrodit Restaurant’ta sahne aldığını ifade eden güzel sanatçı Duygu Sancaktaroğlu, “Sabit olarak her çarşamba ve cumartesi akşamları Kumkapı Afrodit Restaurant’ta sahne alıyorum. Zaman zaman Bursa ve diğer illerde ekstra sahne davetleri alıyor ve sevenlerimle buluşuyorum. Anadolu turnesiyle ilgili çalışmalara albüm çıktıktan sonra hızlandıracağız” diye konuştu.

8 YAŞINDA SAHNEYLE TANIŞTI

Müzik tutkusunun babası İlhan Sancaktaroğlu ile başladığının altını çizen Duygu Sancaktaroğlu, “Aslen Niğdeliyim. Babam İlhan Sancaktaroğlu, sazıyla, sözüyle Niğde’nin yerel sanatçısı. İlk sahne tecrübemi 8 yaşında Niğde’de babam ile birlikte yaşadım. O geceyi asla unutmuyorum. Türk Sanat Müziği’nin sevilen uşşak makamı Mehtaplı Gecelerde eserini seslendirmiştim. Sonraki dönemlerde konservatuar, TRT Batı Müziği Gençlik Korosu’nda da 2 sene korist olarak görev yaptım. Türk Halk Müziği repertuar dersleri aldım. Dönemin en iyi hocalarından Mehmet Erenler, Ömer Şan, Tuğrul Şan hocalarımla çalışma fırsatı buldum. Alanıma Türk Sanat Müziği ve güncel eserler ekledim. Sahneyi, görünür olmayı ve sevenlerimi eğlendirerek mutlu etmeyi seviyorum. Sahne benim kendim olduğum, anladığım tek yer” ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İSTEK ALAN ŞARKILAR

Sahnede hayranlarından en çok arabesk fantezi şarkılar istek aldığına vurgu yapan Sancaktaroğlu, “Sahnede en çok istek alan şarkılar, İstanbul Sokakları, Ah İstanbul, Ankara’nın Bağları, Erik Dalı ve Artık Bülbül Ötmüyor diye bilinen Boş Çerçeve şarkıları. Önümüzdeki süreçte yeni proje ve çalışmalarla sevenlerimi sevindireceğim” dedi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Spor News ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -