Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
0%
Bitcoin
0,00 USDT
eth
ETH
0%
Ethereum
0,00 USDT
bch
BCH
0%
Bitcoin Cash
0,00 USDT
xrp
XRP
0%
Ripple
0,00 USDT
ltc
LTC
0%
Litecoin
0,00 USDT
bnb
BNB
0%
Binance Coin
0,00 USDT
sol
SOL
0%
Solana
0,00 USDT
avax
AVAX
0%
Avalanche
0,00 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Uluslararası yol bisikleti yarışlarına tam not

Uluslararası yol bisikleti yarışlarına tam not

featured
service

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Birçok sportif dalda profesyonel sporcuların cazibe noktası olan Erciyes, merkezi İtalya’da bulunan Uluslararası Bisikletçiler Birliği UCI (Union Cycliste Internationale) takviminde dünyada en fazla bisiklet yarışına ev sahipliği yapan yer olarak bilinirken, Erciyes Uluslararası Yol Bisiklet Yarışları, Uluslararası Bisikletçiler Birliği UCI ve Türkiye Bisiklet Federasyonu öncülüğünde, Erciyes Yüksek İrtifa ve Spor Turizmi Derneği organizasyonu ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi himayesinde Erciyes A.Ş., Spor A.Ş. ve Bisiklet Turizm Derneği destekleri ile devam ediyor.

Hafta sonu gerçekleşen Grand Prix Kültepe etabında 144 kilometre uzunluğundaki parkurda, Kazakistan, Irak, Cezayir, Ukrayna, Rusya, Eritre, İngiltere, Özbekistan ve Türkiye’den olmak üzere 60 sporcu yarıştı.

Yarış, büyük çekişmeye sahne olurken, hem sporcular hem de hakemler Kayseri’nin yollarından ve yarışmadan çok memnun kaldıklarını söylediler.

“KAYSERİ ÇOK SÜPER, ÇOK GÜZEL BİR YER”

Uluslararası Bisiklet Birliği ( UCI) Yarış Komiseri Zsolt Törzsök, yaptığı açıklamada, “Organizasyon geçmiş dönemlere göre gayet güzel ilerliyor. Son 5 yıl ile kıyasladığımızda her şey çok güzele gidiyor. Uluslararası seviyede bir organizasyon Kayseri için gerçekten büyük bir kazanımdır. Kayseri çok süper, çok güzel bir yer, yarışı da çok sevdim, mükemmel bir yarış, her şey çok güzel. Misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

“KAYSERİ’Yİ ÇOK BEĞENDİM, YOLLARI ÇOK İDEAL”

Yarışın 1’incisi olan Kazakistanlı sporcu Daniil Marukhın de, “Bu turnuvaya ilk defa katıldık, bugün çok sıcaktı ama her şeyi çok beğendik, çok güzel geçti. Kamplarımız iyi geçti, çok yorucuydu, onun meyvesi olarak kazandık. Kayseri’yi çok beğendim, yolları çok ideal bir yer, çok beğeniyoruz” dedi.

Yarışta, dereceye giren sporcuların madalya ve çiçeklerini Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman takdim etti.

Büyükşehir himayelerinde gerçekleşen yarışlar, 19 Ağustos 2023 Grand Prix Kaisareia (Erkek) ve 24-27 Ağustos 2023 Tour of Anatolia MTB Cup ile devam edecek.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Spor News ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -